✉ FRI FRAGT PÅ ALLE BESTILLINGER OVER 400 ✉ FRI FRAGT PÅ ALLE BESTILLINGER OVER 400 ✉ FRI FRAGT PÅ ALLE BESTILLINGER OVER 400 ✉ FRI FRAGT PÅ

Om by-Fleur

Shopping hos by-Fleur - en online tøjbutik til kvinder

 

By-Fleur startede på tøjmarkedet i 2019. Fra starten var min mission at levere moderigtigt dametøj til overkommelige priser - så enhver kvinde kunne finde tøj, der fik hende til at føle sig smuk, også så man følte sig behaget dagen igennem. Et rigt sortiment, med unikke og forskellige stilarter samt en høj servicestandard har resulteret i, at jeg i løbet af bare første år fik et utal af loyale kunder - ikke kun i Danmark.
Oprindeligt var mit ønske have instagram som primær salgskanal. 

Men det stigende antal ordrer og ønsket om at imødekomme kundens forventninger fik mig til at oprette en online butik.

 

Online tøjbutik - unikt tøj til ekstraordinære kvinder

 

Når jeg kender forskellene i kvinders smag og behov, kan jeg i langt højere grad sørger for, at min online butik inkluderer et bredere sortiment med dybde i flere stilarter og farver.

Derfor er enhver forespørgsel og personlig vurdering mere end velkommen.

Når du handler på www.by-Fleur.dk så er ønsket at du som kunde føler at du har beriget dit klædeskab, med noget der matcher lige præcis den person du er. 

Så uanset om du leder efter en glamourøs festkjole, en behagelig sweatshirt til en daglig gåtur eller en elegant jakke som passer perfekt til en jobsamtale - vil du helt sikkert finde noget til dig selv på by-Fleurs webshop.

Min hjemmeside er designet til at gøre det så let som muligt at finde det rigtige tøj og dermed forenkle købsprocessen.

Jeg sørger for regelmæssigt at præsentere nye kollektioner. 

Når jeg udvider mit sortiment, følger jeg de nyeste trends på den ene side og ønsket om at sikre, at det tøj som jeg sælger, er unikt og giver minde kunder mulighed for at udtrykke deres individualitet.

For mig er kvindemode ikke kun et job, men også en ægte lidenskab.