Flæser på mode igen! - men hvordan vælger man de rigtige flæser til sin krop og style?

Hvordan giver flæser dig mulighed for at modellere din krop og udstråling? Det er en skrøne, at det ikke er alle kvinder der kan bære tøj med flæser. Flæser kan gøre så meget godt, uanset hvilken kvinde der bære dem! Det kan være flæser på kjoler, toppe, trøjer, nederdele eller endda flæser på bukser! Det er en forkert fortælling - de der stadig siger, at flæser ikke klæder alle former og kvinder! Faktum er, at flæser har stor indflydelse på den udstråling du ønsker at fremhæve ved din figur, så placeringen af flæser skal vælges korrekt, så det passer til individuelle former og kropsbygninger. Det er stedet, de er placeret, som vil virke større, mere massivt og mere synligt. Dette kan være både et klædeligt men man kan også komme galt afsted! Det hele afhænger af, hvilke flæser og former vi ønsker at fremhæve. Så hvordan vælger du dine flæse-former og hvordan finder du den style der passer til din type ​figur? 
HVID TO-LAGS TYL KJOLE MED FLÆSER & BLONDER Hvid tolags kjole med flæser, blonder og bandage i udskæring kjolen er pasforms skabt
 Gør flæser dit look tungere?Får flæser dig til at fremstå tykkere? Det er et problem, der skræmmer mange kvinder væk fra denne type detaljer på deres tøj. Flæser intensivere, ser mere fyldigt ud, men kan også ende med at se helt barnlige ud og i sidste end sætte negativt præg på din style. Faktum er, at forkert valg af flæser - og/eller forkert placeret flæser, - måske flæser lavet af tungt og tykt materiale, visuelt kan tilføje kilo. Deriomod vil tynde og lette chiffon-flæser takket være deres lethed og luftighed ikke overvælde figuren, derimod vil det med rette vurdering og placering. få formen til at se slankere og mere elegant ud. Det er værd at huske, at det sted, hvor de anvendes, virker visuelt større. Så for eksempel - hvis du vil skjule en iøjnefaldende eller mere frembruset mave, skal du vælge en kjole med flæse i den øverste del. Intensitet og fordeling er også vigtigt at vurdere, når du vælger en kjole med flæser for at dække uønskede former, dermed bliver du nød til at nedtone resten af ​​outfittet, så det forbliver enkelt og dæmpet. Alt i alt, ingen ønsker at overbelaste øjnene med for mange detaljer og unødvendigt fyld, som kan se for desperat og ugennemtænkt ud. Hvor skal flæserne være?? Hvor skal flæserne så anbringes på kjolen? Det er et kronisk spørgsmål som de fleste ny-flæse-elskere stiller, når de skal træffe de første valg af flæse kjole som passer til lige præcis deres figur. Hvis vi vil fremhæve et sted og gøre det mere synligt - skal der bruges en flæse fremhævning på det punkt.Ønsker man på den anden side, at nedtone dele af kroppen, altså ønsker man at dække eller distrahere fra visse punkter - så er det bedst at vælge et snit med en flæse på et andet sted, der distraherer fra de uønskede dele.  
 
Flæser på skuldreneEn kjole med flæse på skuldrene er perfekt til kvinder med lidt bredere hofter og en lille overkrop. Takket være flæsen på skulderen, kan man skabe en visuel forstørrelse af skuldrene - som så gør at figuren fremstår mere som alle kvinders drøm, nemlig timeglas, så er fokusset fordelt på de brede hofter som går op i en smaller talje men så ender op i de perfekte matchende brede skulder. Det vil dog langt fra være den bedste løsning for kvinder med brede skuldre, fordi flæserne vil fremhæve skulderne endnu mere og gøre silhuetten ulige.
Hvis du ønsker at dæmpe et brede par skuldre, fungerer overdele med en flæse i kanten af ​​lange ærmer derimod godt - til tider kan flæser på ærmer og hofteparti fungere - det kommer igen an på din figur. Men takket være denne placering af flæsen vil skuldrende være mindre synlige, fordi opmærksomheden falder på de dekorative ærmekanter. Døjer du med løs hud på overarme, vil flæser på den anden side, gavne på armene - for de kvinder, der ønsker at dække den ikke så faste hud på og her vil kjoler med fuldt ud flæseærmer, der dækker de uønskede områder være de mest hensigtsmæssige. 
  
Flæser på eller nær udskæringen
Flæser på udskærings området gør sig normalt bedst på kvinder med mindre brystfylde, det er mest til de der gerne vil forstørre den visuelle lighed, og opnå den manglende fylde - som de fleste af os ønsker lige netop på den del af kvindekroppen.. Meget ofte har høje og slanke kvinder dette problem, så for dem er flæser på langs af ​​bysten perfekte. En sådan halsudskæring vil også være den der tidligere i blog opslaget blev anbefalet til damer, der ønsker at maskere en lidt større mave eller hofter, fordi det vil distrahere fra de uønskede fylde punkter
. https://www.by-fleur.dk/products/dusty-rose-to-lags-tyl-kjole-med-flaeser-blonder?variant=37554226626734
 Flæser på hofterne

Flæser på hofterne er et trick, der fungerer bedst for damer med en knap så fyldig figur - specielt de der er uden fremtrædende hofter. 

Flæserne kan skabe en volumen hvor den mangler og fremtrylle en blød udstråling, som derved dæmper den manglende fylde og giver indtryk af runde balder og fyldige, feminine former. 

De ser ofte bedst ud på høje og slanke kvinder. 

Hvortil det også kan være et forsøg værd at bruge en flæse placeret rundt om taljen når du vælger overdel eller cardigan. Det giver hver sin slankende effekt - alt efter hvilken figur du er støbt med - hver sit item, til hver sin krop - det er taljen man ønsker at fremhæve og det vil give visuelt fyldigere hofteparti. 

Placeringen af ​​flæser på hofterne fungerer ikke for kvinder, der er bredere af natur, fordi de visuelt optimere dette område og det vil ikke se naturligt ud.   

 Sommer kjole

Hvem er flæse-moden velegnet til? 

Kort sagt - for alle. Det vigtigste er at vælge den korrekte placering af flæserne i henhold til din figurs bygning og form. Det er med at bære dem på steder, som vi ønsker at booste visuelt og gøre dem mere synlige.

De fungerer også godt som en metode til at distrahere opmærksomheden fra manglende fylde på steder, hvor vi ønsker os dét mere fylde. 

Som altid - det er bedst at måle et item og kontrollere, hvordan den ser ud på vores figur.

Du kan stadig høre historien om, at flæse kjoler er bedst til høje og slanke kvinder, der har den "modelfigur" vi alle drømmer om. Dette er absolut ikke sandt. Lige så godt kan sådanne kjoler bæres af lavere og/eller mere fyldige damer. 

For dem fungerer modeller i maxilængden med flere flæse-linjer, der løber gennem kjolen, perfekt. Der gavner det ikke optimalt at hoppe i de kortere kjoler, fordi de visuelt kan forkorte benene og give figuren et uligevægtigt look.

Flæser er en meget feminint og yderst elegante detalje. Anvendes de korrekt kan det skabe mirakler og danne styles til perfektion! 

 

Del dette opslag